Nieuwe vrijwilligers gezocht

LAAT JIJ DE GROTE KERK VERDER GROEIEN?

Er valt steeds meer te beleven in de Grote Kerk in Zwolle. Kunst, culturele en educatieve activiteiten, performances, concerten, optredens, vieringen, debatten, markten. Noem maar op. Dat alles wordt mogelijk gemaakt door de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers. En de komende tijd gaat er nog meer gebeuren. De Grote Kerk gaat haar programmering namelijk verder uitbreiden. Daar kunnen we jouw hulp dus goed bij gebruiken.

Zo zoeken we podiumbouwers, expositiemakers, technici, huismeesters en productieleiders en mensen voor de horeca. En ook vrijwilligers die willen helpen bij het aanvragen van subsidies, bij de programmering en bij de communicatie. Dus heb je talent en tijd over, dan ligt er voor jou een mooie uitdaging in de Grote Kerk. Want het is leuk en levert je een hoop nieuwe contacten op. Bovendien kan het ook een mooie aanvulling zijn op je cv.

Vrijwilligerswerk bij de Grote Kerk is bijzonder inspirerend. Je hebt dus niet alleen de keus uit allerlei activiteiten maar je maakt ook deel uit van een gezellige club mensen. Een team waarvan de samenstelling zeer divers is. Bij ons werken zowel ervaren en door de wol geverfde krachten als ook jonge vrijwilligers met frisse, nieuwe ideeën en energie voor twee.

Open avond voor vrijwilligers

Op maandag 10 oktober houden we vanaf 19.00 uur een bijeenkomst in de Grote Kerk, speciaal voor potentiële vrijwilligers. Directeur Benjamin Koolstra en zijn team vertellen kort wat jij zou kunnen bijdragen aan de activiteiten van onze stadskerk. Daarna is er volop gelegenheid om door te praten met de coördinatoren. We zouden het leuk vinden als je erbij kunt zijn.

adv_gkz_vrijwilligers